Gjykata e Apelit kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka rrëzuar kërkesën e Emiliano Shullazit dhe të pandehurve të tjerë për shuarje të masës së sigurisë.

 

Vendimi është dhënë këtë të martë nga treshja gjykuese që ka çështjen edhe në themel.

 

Ndërsa mbrojtja e mbështeste kërkesën në faktin se Gjykata e re duhet të kishte dhënë një masë të re për të pandehurit të cilët vazhdojnë në burg me masën e një gjykate tashmë të shkrirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *