Subscribe

 Gjuha shqipe përballet me rreziqe të mëdha. Dëmtimet kryesore sipas studiuesve vijnë nga zhvillimi i teknologjisë dhe nga përdorimi masiv i saj në komunikim.

 

 

Gjuhetaret dhe pedagoget evidentojne edhe nje tjeter problem qe lidhet me mungesen e zbatimit te rregulave te drejtshkrimit.

 

 

Në ditën ndërkombëtare të gjuhës amtare, studiuesit ngriten shqetësimin se përdorimi i fjalëve të huaja ka zënë vend jo vetëm në komunikimin mes të rinjeve, por po përdoren edhe nga personalitete të fushave të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *