Covid-19 ka depertuar edhe në një tjetër institucion shëndetësor i cili për shkak të infeksionit eshte mbyllur.

Nje nga mjeket ne Lushnje ka rezultuar pozitiv pas testimit.

Kjo ka bërë që të merren masa dhe të bëhet dezinfektimin e spitalit.

Materniteti i lushnjes do të qëndrojë i mbyllur deri në marrjen e analizave të stafit mjeksor për Covid-19.

Në varësi të përgjigjeve të këtyre analizave varet edhe vendimi se kur do të hapet materniteti ‘Ihsan Çabej’.

Për çdo urgjencë, qytetaret e Lushnjes janë të detyruar që ti drejtohen maternitetit të Fierit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *