Ministri i Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri, i shoqëruar edhe nga drejtori i përgjithshëm i OSHE Ardian Cela, si edhe përfaqësues të pushtetit vendor, kanë inaguruar fillimin e punimeve të lotit të fundit të shtrimit të tensionit të ulët dhe kabllove për të gjithë qytetyin e Elbasanit. 0Pasi kanë parë nga afër punimet, drejtori i përgjithshëm i OSHE – Ardian Cela ka bërë një paraqitje të investimeve të kryera në rrjetin elektrik në Elbasan, ku një ndër prioriteteve kryesore sipas tij ka qenë vensosja e matësave, projekt i cili tashmë ka përfunduar në të gjithë qytetin. Një arritje e madhe për kompaninë është se në rajonin e Elbasanit ka përfunduar montimi i matësave, dhe në muajin pasardhës nuk do të ketë më fatura afrofe.
Nga muaji korrik nuk ka më qytetarë që do të paguajnë afrofe. I bëjmë thirrje të gjithë pjesës tjetër të konsumatorëve të shqipërisë, që ato familjarë të cilët nuk do të kenë matës pas datës 1 korrik nuk do të furnizohen me energji elektrike, dhe se ata do të trajtohen njësoj si debitorë”, tha Drejtori i Përgjithshëm i OSHE Ardjan Cela.
Etapa tjetër e vështirë e kompanisë por që do të jetë shumë e realizueshme është ndërtimi dhe ristrukturimi i komplet shërbimit për klientin. Do të ketë zyra ku qytetari do të gjejë përgjigje, një shërbim shumë të shpejtë, një shërbim të gjurmueshëm. Do të krijohen zyra të pajisura me teknologjinë e duhur, me qëllim që të krijohet një marrëdhënie e saktë me qytetarin dhe kompaninë”, përfundoi Gjiknuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *