Trupi i pajetë i nje burri është gjetur paraditen e së shtunës pranë bregut të lumit Mat, në fshatin Suç të bashkisë Klos. Mosha e viktimës mësohet te jete 56 vjeç. Sipas te dhënave te policisë, viktima eshte gjetur e zhveshur nga mesi e lart dhe me disa shenja goditjesh ne trup.
Paraprakisht mendohet që ato t’i ketë marrë nga përplasjet gjatë rrjedhës së lumit. Në vendngjarje ka mbërritur edhe prokurori Abaz Muça si dhe ekspertet e policisë. Dyshohet se viktima mund te jete nje punëtor, qe ka qene duke u pastruar ne lumin e Matit dhe me pas ka rene ne uje duke u mbytur. Por përgjigjja përfundimtare, pritet te merret pas ekspertizës mjeko-ligjore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *