Një kafkë dhe eshtra njeriu janë gjetur në afërsi të fshatit Adriatik në Kurbin.

 

Mësohet se eshtrat janë gjetur në disa ferra, në një rrugë rurale pranë bregdetit. Eshtrat e gjetura do të dërgohen për ekzaminim në mënyrë që të zbardhet identiteti i viktimës.

 

Forca të shumta policore ndodhen aktualisht në vendngjarje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.