Një çantë e cila ishte e harruar në Rrugën e Elbasanit alarmoi policinë në kryeqytet.

 

Dyshimet ishin se në çantë mund të kishte eksploziv dhe policia rrethoi zonën, deri në mbërritje të forcave xheniere,

 

Kur është hapur, brenda çantës janë gjetur letra dhe kanaçe.

 

Ndërkohë që nuk dihet se kush e ka lënë çantën në rrugë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *