Kthehet pranë familjes 12-vjeçarja gjermane e cila prej pasditës së të shtunës kishte humbur kontaktet me familjarët në Pogradec.

 

Florentina Meyer, është kthyer pranë familjarëve të saj dhe është duke u intervistuar për sqarimin e mëtejshëm të rrethanave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *