Ceremonia mortore e Kaçifas është kthyer thuajse në një veprimtari ekstremiste antishqiptare.

 

Ashtu siç parashikohej varrimi i 35 vjeçarit ka mbledhur veç miqve dhe familjarëve edhe ekstremistë të Agimit të Artë pavarësisht përpjekjeve të policisë për ti ndalur në kufi.

 

Qindra flamur grek, asnjë shqiptar dhe thirrje nacionaliste gjatë gjithë kohës janë vënë re nga turma e të pranishmëve. Kori më i rëndë ishte ai “Gjaku na therret, te djegim shqiptarin”.

 

Nderkohë ne flamurin e madh grek shkruhej “Bularati eshte Greqi”. Në krye të kortezhit ishte ekstremisti i njohur Karathanos.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *