Çelet sot seanca gjyqsore në Gjykatën e Posaçme Antikorrupsion në ngarkim të ish-ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu.

Të pranishëm në sallë janë vetë i pandehuri shoqërur nga dy avokatët e tii, Henrik Ligori dhe Ardian Visha, 4 ekspertët që kanë përcaktuar dëmin ekonomik të shkaktuar nga shpërthimi i 15 marsit 2008, familjarët e Erison Durdës dhe avokati mbrojtës Dorian Matlia.

Lexo edhe :

Related Posts

Po ashtu edhe dy prokurorët e çështjes, Klodian Braho dhe Arben Kraja.

 Eskpertët e thirrur janë:

1-Bexhed Zeqiri- financier kontabël, aktualisht punonjës te KLSH, audit.

2-Ymer Stafa-ekonomist financar, pensionist.

3-Rasim Metallari- financier, punonjes te Universiteti i Mjekësisë, auditues i brendshëm

4-Latif Çela- financier i lartë, auditues te Ministria e Financave

5-Mondi Hoxha- punonjës në sektor privat, kompania Kastrati Group.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *