Dy trupat e pajete te Florian Deliaj dhe Donald Hoxha, u dërguan ne morgun e Shkodrës, ndërsa i treti qe shpëtoi u transportua drejte Tiranës. Gerald Baramuça, i cili mbeti i plagosur është jashtë rrezikut për jetën. Rreth orës 16:00 ministri i shëndetësisë, Ilir Beqaj, u interesua për gjendjen shëndetësore të Baramuçës. Me të marrë ndihmën e parë në spitalin e Shkodrës, i plagosur, Baramuça u dërgua në spitalin e Traumës për një shërbim më të specializuar, ndërsa mjeku kirurg Artur Duni pohoi se, gjendja e tij është e normalizuar tashmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.