Deputeti i Partisë Demokratike Genc Ruli, nuk do të jetë kandidat në zgjedhjet e 25 qershorit. Vete Ruli i ka kërkuar Bashës të mos e bëjë pjesë te listave për deputet për zgjedhje. Ruli ka shpjeguar se largohet nga kandidimi për t’i lënë hapësirë të rinjve, pasi për të, politika ka nevojë për figura të reja. Genc Ruli është një nga themeluesit e Partisë Demokratike. Ai ka qene 5 here deputet i kuvendit te Shqipërisë dhe ka mbajtur postin e ministrit ne katër raste, gjatë qeverisjes se Partisë Demokratike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *