Këngëtari Brigen Lito, I njohur për publikun si Gena , ka folur pe herë të parë për zërat që kanë qarkulluar ditët e fundit në media se atij I është ndaluar hyrja në SHBA.

I ftuar në emisionin Vizioni I Pasdites Në një intervistë për Vizioni I Pasdites në Vizion Plus , Gena e ka quajtur këtë ndalesë si “rutinë”.

“Është një ndalesë që do ta quaja rutinë… që ndodh domethënë për një arsye. Sepse unë sa herë kam qenë me viza pune, asnjëherë nuk kam ikur në Amerikë i paligjshëm, se unë i di ato gjëra si funksionojnë”, u shpreh Gena.

Ai ka vijuar më tej duke sqaruar se ky mund të jetë edhe një inat personal.

“Njëherë që kam shkuar me vizën turistike dikush mund të më ketë bërë një kallëzim, dhe unë nuk kam kënduar në atë koncert, megjithatë këto janë gjëra që unë do t’i rregulloj. Sepse unë i di ligjet e atij shteti, jo vetëm të atij por edhe të Evropës, sepse kanë ligje përsa i përket aktivitetit të punës së një artisti ose të një fushe tjetër, që duhet të jetë i rregullt me këto procedura. Unë besoj se kam qenë i rregullt.”- është shprehur Gena.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *