Kur ditët bëhen me diell dhe të ngrohta, dëshira për ta reflektuar këtë dritë në çdo detaj është gati e pashmangshme

Biondet, sigurisht që e sjellin shkëlqim me flokët e tyre të artë që dalin më shumë në pah falë efektit të diellit. Por, edhe për zeshkanet ka një formulë shpëtimi këtë verë, sigurisht nëse doni të jeni protagonistja e sezonit.

Nuanca kafe e errët, duke iu afruar toneve të kafesë ekspres me një reflektim pak bakri, e bëjnë këtë tendencë më të preferuarën e verës, sidomos për zeshkanet”, sipas floktares Jenna Perry, shkruan Harper’s Bazaar.

Pra, tani që e morë vesh ngjyrën e flokëve për këtë sezon veror dhe nëse mendoni të bëni një ndryshim në pamjen tuaj, përgjigjen dhe zgjedhjet i keni gati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *