Subscribe

Mbrëmja e 12 e “Do You Have an Idea”, përtej emocioneve të konkurrentëve për finalen e madhe, u siguroi shumë më shumë edhe atyre që nuk do të jenë më pjesë e këtij formati.

 

E megjithatë, projektet fituese, në këtë mbrëmje të dytë të fazës eliminatore, ishin vetëm dy. Përtej etheve të konkurrimit, këtë mbrëmje nuk munguan as batutat, nga paneli i jurisë.

 

Mbrëmja e tretë dhe e fundit eliminatore e “Do You Have an Idea” të enjten në Vizion Plus, na prezanton me dy projekte të tjera, që konkurrojnë për çmimin e madh prej 10 mijë eurosh.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *