Gjykata e shkallës se parë në Shkodër pas dërgimit të çështjes së grupit Bajri ne Shkoder ka vendosur masën e sigurise në nje seance per rikonfirmim per te dyshuarit.

Keshtu gjykata vendosi “arrest me burg” për shtetasit Ilir Bajri, Safet Bajri, Behar Bajri, Astmer Bilali, Sirjan Aliaj dhe Emrah Plaku.

Po ashtu gjykata dha masen e sigurise “arrest ne shtepi” per shtetasen Jonida Murati.

Gjykata vendosi “detyrim paraqitje” per mjekun Senad Hallunaj, kryeinfermieren ne spitalin e Shkodres Florine Hoxha dhe financieren Mira Nikaj.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *