Gjykata e Tiranës ka vendosur masat e sigurisë për 15 administratorët që shisnin produkte përmes faqeve online, të cilët akuzohen për evazion fiskal.

 

Ata dolën këtë të enjte para trupit gjykues, i cili vendosi që tetë prej tyre t’i linte në “detyrim paraqitjeje”, ndërsa shtatë të tjerët në “arrest shtëpie”.

 

Ata akuzohen se siguronin produkte dhe mallra kontrabandë, të cilat i porosisnin përmes shërbimeve postare private, duke shmangur faturat doganore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *