Gjatë punonjës të policisë të Burgut të Shënkollit në Lezhë, janë pezulluar nga detyra, pasi kanë tentuar të fusin drogë brenda ambjenteve të burgut para dy netëve.

 

Ndërkohë akoma nuk ka asnjë informacion në lidhje me sasinë e drogës, dhe emrat e efektivëve të përfshirë në këtë skandal.

 

Informacionet bëjnë me dije se ky është një rast që është zbuluar nga Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *