Subscribe

 

Prej një jave banoret në fshatin Dardhe te Fushe Arrezit jetojnë me rrezikun e shembje se banesave nga rrëshqitja masive e dherave.

 

Kin Marashi, shtëpia e te cilit po shkatërrohet, kërkon nga shteti strehimin e 8 anëtarëve të familjes së tij.

 

Për të pare nga afër situatën ishte kryetari i bashkisë së Fushë Arrerzit Fran Tuci.

 

Ndërkohe nënkryetari i bashkisë Ndue Doda e vuri theksin te nevoja imediate e evakuimit dhe të strehimit të banorëve pasi sipas tij, tashmë rrezikohen të gjitha banesat.

 

 

Bashkia Fushë-Arrëz, po përpiqet të gjeje zgjidhje provizore, duke strehuara familjet e prekura në kishën e fshatit Dardhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *