Ministri i Mjedisit Blendi Klosi ka zhvilluar një takim me studente te deges Biologji-Mjedisi te Universitetit Ismail Qemali te Vlores.

Takimi me studentët në Vlorë, në kuadër të fushatës sensibilizuese kunder përdorimit te qeseve plastike.

 

Klosi tha para të rinjve se objektivi I Ministrisë që ai drejton dhe qeverisë shqiptare është që të punojë fort në këtë drejtim në mënyrë që deri ne mesin e vitit 2020 te ndalohet përdorimi i qeseve plastike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *