Nuk kanë munguar memet në protestën e dytë të lajmëruar nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit që ka nisur prej orës 17:30.

Në një prej memeve që bie në sy është ai për kryeministrin Edi Rama, portreti i të cilët është vendosur në një tabelë që tregon rrezik, duke e identifikuar si “RAMAVIRUSI”.

Pjesë e protestës janë edhe fotot e montuara ku Erion Veliaj shfaqet me pronarin e “Fusha shpk”,  Shkëlqim Fusha, ish-prokurorin Petrit Fusha dhe Sulejman Fushën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *