Subscribe

Banka Europiane per Rindërtim e Zhvillim do te financoje dy projekte te rëndësishme per përmirësimin e furnizimit me ujë ne Tirane. Kryetari  Erion Veliaj ka firmosur ne Londër marrëveshjen me BERZH per  dyfishimin e kapacitetit te Bovilles dhe vendosjen e sistemit filtrues si dhe ndërtimi e linjës direkte nga liqeni drejt zonës se Astirit dhe Kasharit.

 

Veliaj deklaroi se Tirana është qyteti korrekt ne pagesën e ujësjellësit.

 

Kryetari i bashkisë u shpreh se brenda pese vitesh kryeqyteti do te ketë uje te pijshëm 24 ore pa ndërprerje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *