Pasditen e kësaj të hënë rreth orës 18:30 në Drimadhes (Dhërmi) në një distancë rreth 100 m nga bregu duke qendruar bovë në spirancë është mbytur një mjet lundrues.

 

Dyshohet se mjeti ujor mund të jetë mbytur si pasojë e ndonjë çarje që mund të ketë pasur.

 

Fatmirësisht nuk ka pasur njerëz të lënduar. Mjeti lundrues i mbytur është Jaht rreth 15 m i gjatë i matrikulluar me emrin “BAE” me flamur Panamez në pronësi të shtetasit Festim Mark Prendi i datëlindjes 1984, lindur në Shkodër banues ne Tiranë.

 

Në Jaht nuk ka pasur persona dhe mendohet se shkak i fundosjes ka qenë futja e ujit nga posht Jahtit në një nga tapat kryesore të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *