130 persona janë raportuar të zhdukur në Nigeri, pasi një anije është përmbytur.

 

Pjesa më e madhe e njerëzve që po udhëtonin nga Niger, në drejtim të shtetit Kebbi ishin gra dhe fëmijë.

 

Në anije ishin mbi 160 persona, ndërsa kanë arritur të shpëtojnë vetëm 22 prej tyre.

 

Në vendngjarje ndodhen ekipe shpëtimi dhe polumbarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *