Subscribe

Edhe në Shkopet mund të bëhet plazh. Disa të rinj nga Tirana kanë zgjedhur ujin e pastër të liqenit për të përballuar temperaturat e larta që kanë përfshirë vendin.

 

Zgjedhja e tyre nuk është krejt e rastësishme. Ata shprehen se në Shkopet jo vetëm që sfidojnë të nxehtin me freskinë e ujit, por shijojnë dhe natyrën, duke pasur mundësi edhe për të peshkuar.

 

E gjithë vija liqenore e Shkopetit frekuentohet nga grupmosha të ndryshme që vijnë kryesisht nga Tirana, Laçi e Lezha. Prania e rrugëve nacionale pranë liqenit bën që qytetarët të kenë lehtësi për të shkuar drejt këtij destinacioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *