Subscribe

Dyert e qendrës tregtare “Concord” në kryeqytet këtë herë janë hapur për një ekspozitë të arteve pamore, e cila do të ofrojë disa nota arti për të gjithë vizitorët e saj. Me në qendër ditën e verës ekspozita mban titullin “Frymë Pranverore” dhe shënon edicionin e tretë të saj.
Artistë nga të gjitha trevat shqipfolëse, kanë ardhur enkas për të përcjellë emocionet pozitive të kësaj stine, e cila përjetohet nga ta në mënyra të ndryshme. Qendra “Concord” ka qënë gjithmonë mikpritëse për aktivitete të cilat zbavitin klientët e saj, por edhe ofrojnë mundësi promovimi për talentet e reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *