Gjykata e Lartë ka shpallur këtë të enjte mos kompetencën e saj, per gjykimin e Mark Frrokut me argumentin se ai nuk është me deputet i Kuvendit te Shqipërisë. Çështja në ngarkim të ish-deputetit kristian demokrat, do t’i kalojë për kompetencë Gjykatës se Shkallës së Parë. Mbi Mark Frrokun rëndojnë disa akuza: Vrasje me paramendim e Aleksandër Kurtit në Bruksel ne vitin 1999, Shfrytëzimi prostitucioni, si dhe, Refuzim i deklarimit të pasurisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *