Kantautori i njohur Françesk Radi ka pësuar hemorragji cerebrale dhe ndodhet në gjendje të rëndë në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”.

Bashkëshortja e tij zonja Tefa Radi konfirmon gjendjen e rënduar të artistit shqiptar. Ajo i ka bërë thirrje autoriteteve që të ndihmojnë për ta dërguar këngëtarin e njohur jashtë vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *