Franca vazhdon te ndodhet ne alarm pas masakrës ne qytetin e Nises. Pas mesdite aeroporti u evakuua përkohësisht, pas gjetjes se nje valixheje te dyshimte, qe riktheu panikun mes njerëzve. Policia dhe ushtria rrethoi aeroportin dhe zhvilloi kontrolle pas shqetësimit se mund te ishte vendosur nje bombe. Me pas pasagjeret u lejuan te hyjnë ne terminal dhe situata iu rikthye normalitetit. Masat e sigurisë ne aeroport jane shtuar, ashtu si edhe ne pjesën tjetër te qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *