Franca po vazhdon konsultimet lidhur nese Shqiperia, duhet te marre nje pergjigje pozitive per celjen e ngecotiave ne 15 Tetor.

 

 

Kete e ben te ditur per Vizion Plus  ambasadorja e Frances ne Shqiperi, Christina Vasak, e cila shton se duhet ende kohe deri si autoritetet perkatese te marrin nje vendim.

 

 


CHRISTINA VASAK


AMBASADORJA E FRANCES NE SHQIPERI

 

Nuk jam ne gjendje te pergjigjem. Autoritet shqiptare e dine qe vendimi do te merret nga autoritet me te larta,  ne kthim nga nju jorku zoti rama na nderoi me pjemarrjen e tije, te largimit te zhak shirak. Ne shiqpeir e dine te gjithe se per vendime kaq te rendesishme zyrtare ka konsultime te gjata. Une nuk jam ne gjendje t’ju them kete gje pasi konsultimet vazhdojne, mes paleve me njeri tjetrin  dhe ata jane konsukltime te gjata dmth ne gjermani. Une do tju kerkoja te merrni paraysh kete aktivitet kaq te bukur se jata vazhdon dhe ne do te kemi rastin te flasim per kete teme qe I inetreson te gjitheve me vone.

 

 

 

Franca zyrtare deri me tani nuk ka dhene as nje sinjal ne lidhje me qendrim qe do te mbaje ne 15 tetor. Ndersa Hollanda ka shprehur skpeticizem dhe duket se do te kete nje varesi nga pergjigja e Frances.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *