Gruri i cili mbërriti pak ditë më parë nga Ukraina është derdhur “lumë” në autostradën Tiranë-Durrës.

 

Trajleri në të cilin ndodhej gruri është aksidentuar, e për pasojë është dedhur i gjithë në rrugë.

 

Ngjarja ka ndodhur në afërsi të QTU-së.

 

Kujtojmë se dy ditë më parë anija me grurin ukrainas u ankorua në portin e Durrësit.

 

Anija “Jaohar Ranim” u furnizua me grurë në portin Izmai të Ukrainës disa ditë më parë, në bazë të marrëveshjes të arritur nëpërmjet Rusisë dhe Ukrainës, për të lejuar eksportimin e stokut të grurit të bllokuar nëpër  depo për shkak të luftës.

 

Në Ukrainë ka ende tenoleta grurë të bllokuar, që pritet të shpërndahen në të gjithë globin.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.