Në prag të vitit të ri shkollor, Bashkia e Tiranës ka punuar për rivijëzimin e sinjalistikës rrugore pranë institucioneve arsimore, shkolla dhe kopshte.

 

“Ekipi i Mirëmbajtjes së Sinjalistikës po kujdeset për rivijëzimin e sinjalistikës rrugore pranë institucioneve arsimore, shkolla dhe kopshte. Përfundoi puna për vijëzimin e vendkalimit të këmbësorëve pranë shkollave “Lidhja e Prizrenit” dhe “1 Maji” si edhe rrugëve “Dervish Hatixhe” dhe Rruga e Barrikadave”, shkruan Veliaj.

 

Ekipi i Mirëmbajtjes së Sinjalistikës ka treguar përkushtim të vërtetë dhe profesionalizëm gjatë këtij procesi, duke siguruar një ambient më të sigurt dhe të kujdesur për komunitetin.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *