Kryeministri Edi Rama ka ndarë në rrjetet e tij sociale parashikimin e tij lidhur me rezultatin e zgjedhjeve lokale të mbajtura këtë të dielë.

 

Kreu i qeverisë është mjaftuar em një fotolajm për të zbuluar prijeksionin që ai dhe PS kanë për rezultatin e këtij procesi, në përfundim të votimit.

 

Rama vizatur në letër shkruan se opozita dpo të marrë vetëm 11 bashki, ndërsa PS do të fitojë të paktën 50 njësi të pushtetit lokal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *