Tirana është hapur dhe gëlon çdo ditë nga aktivitete të ndryshme. Turistët e parë kanë ardhur sapo masat anti-covid u lehtësuan dhe po shijojnë qytetin plot diell, kulinarinë shqiptare dhe jo vetëm

Postimi i Velaijt me foto në rrjetet sociale:

“Mirë se erdhët në Tiranë!  – në qytetin plot diell , ushqime të shijshme  dhe vende magjike për të vizituar ! #tiranaisopen #TiranaEuropeanYouthCapital2022”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *