Rreth 1500 efektivë policie nga të 6 komisariatet e Tiranë kanë zbritur në shesh për protestën e opozitës.

 

Në një kohë kur qytetarët kanë nisur marshimin drejt bulevardit, forcat e policisë kanë krijuar kordonin për mbrojtjen e godinës së Kryeministrisë.

 

Të pranishëm në terren, ashtu siç Vizion Plus e paralajmëroi, janë edhe RENEA dhe FNSH, të cilët do të ndërhyjnë vetëm në rast se protestuesit do përplasen me efektivët, apo do tentojnë të hyjnë në godinën e Kryeministrisë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *