Deputeti Xhelal Mziu është kapur “mat” gjatë seancës së sotme parlamentare në një moment ish-kryeministri Sali Berisha ka qenë duke shfletuar në telefon.

 

Ajo që ka tërhequr vëmendjen nuk është përqendrimi i tij në telefon, por gjesti i deputeti demokrat Xhelal Mziu. Mziu shihet që me kokën drejt dhe duke u munduar të mos bjerë në sy, vështrimin e ka përqendruar te telefoni i këtij Berishës.

 

Me një qëndrim serioz, Mziu ka “përgjuar” Berishën gjatë kohës që po qëndronte në telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *