Vizion Plus publikon foton e ish-oficerit te policise se Tiranës Ervin Dalipaj. Ai dyshohet se ka marre pjese ne rrëmbimin e Gazmend Çollakut. Dalipaj ka qene shefi i sektorit te luftës kundër krimit ekonomik ne policinë e Tiranës dhe është përjashtuar nga radhët e uniformave blu, për dekonspirim te operacionit ne lojërat e fatit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *