Këto janë pasojat që la pas zjarri masiv në fshatin Bukimrë në Mirditë.

 

Hektarë të tëra me pyje dhe bimë frutore janë shkrumbuar nga flakët.

 

Vënia nën kontroll e zjarrit ka qenë e vështirë për shkak të terrenit të thyer dhe erës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *