Subscribe

Një ngjarje e rëndë u shënua mbrëmjen e djshme në New York.

 

Florind Belliu, pasi hodhi nga kati I gjatë I ballkonit të banesës bashkëshorten, I dha fund jetës në të njëjtën mënyrë.

 

 

Ndonëse për familjen e çiftit ishte ditë feste, pasi bashkëshortja e tij kishte ditël;indjen, ajo u kthye në një tragjedi.

 

 

Mësohet se çifti la pas dy fëmijë të mitur 2 dhe 6 vjeç. Ata prej vitesh ishin shpërngulur në New York për një jetë më të mirë. Nuk dihet ende shkaku që ka çuar 35-vjeçarin shqiptar që të ndërmarr këtë akt kaq ekstrem, për gruan dhe veten e tij. Florind Belliu, ka qenë me profesion aktor, ku ka luajtur në disa role, në teatër dhe shfaqje komike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.