Tifozeria e Partizanit ka sulmuar autobusin e tifozerisë korçare duke i thyer 3 xhama.

Guerrilsat i kishin zënë pritë tifozerisë korçare në vendparkimin e autobusëve, duke thyer xhamin e parë dhe dy anësorët.

Fatmirësisht nuk ka patur të lënduar ndërkohë tifozët korçarë bëjnë të ditur se në vend parkimin e mjeteve të tifozerisë korçare nuk ka patur prezencë të uniformave blu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *