Elton Ilirjani ka filluar bashkëpunimin në fushën e modelingut me stilistin Bobby Day në Neë York.

 

Stilisti ka krijuar vetëm për të veshje unike dhe që tërheqin shumë vëmendje.

 

Së fundmi, stilisti është kujdesur që Eltoni të paraqitet ndryshe, duke u shfaqur me taka të larta mbi një asfaltuese në Dumbo të Brooklyn afër urës së famshme të Brooklyn!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.