Subscribe

Luhatje temperaturave kane sjelle edhe probleme shëndetësore për shume fëmijë te cilët janë detyruar te marrin mjekim. Mjeket sqarojnë se janë duke u përballur me një fluks të lartë ditët e fundit, ndërsa problemet me të shpeshta janë me natyre alergjike.

 

Por edhe virozat e stinës vijojnë të kenë një fluks të larte.

 

Mjeket u bëjnë apel prindërve qe te mos neglizhojnë as virozat dhe as alergjitë e stinës se pranverës per te drejtohen ne spital, pasi ato mund te shkaktojnë komplikacione tek te vegjlit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *