Subscribe

Fëmijët në kopshte duket se janë ata që preken më shumë nga virozat e stinës. Vetëm një mjek pediatër në qendrën shëndetësore 6 trajton 40 pacientë të vegjël në ditë, gjë që për bluzat e bardha mbetet shqetësuese.

 

Mjekja ndërsa tregon diferencën e simptomave mes gripit dhe virozëve, shprehet se deri më tani asnjëri nga pacientët nuk e ka kaluar gripin.

 

Ndërsa mesatarja e vizitave në qendrat shëndetësore është rreth 50, në urgjencën e pediatrisë në QSUT fluksi i vizitave i kalon 300.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *