Më shumë se 3.000 shtetas kanë hyrë e kanë dalë gjatë 24 orëve të fundit në pikën kufitarë të Qafë Thanës.

 

Kjo tregon së në këtë kohë pandemie kjo pikë kufitare mbetet dogana me fluksin më të madh të lëvizjeve në juglindje të vendit.

 

Një pjesë e mirë e shtetasve e përdorin Qafë Thanën dhe më pas Maqedoninë e Veriut si kalim tranzit për të hyrë në Greqi.

 

Burime zyrtare thanë se gjatë 24 orëve të fundit në Qafë Thanë, kanë hyrë 1534 shtetas dhe kanë dalë 1598 shtetas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *