Pasi Floriani vendosi që Valeri të qëndrojë larg punëve të fermës, fermerë të tjerë janë aktivizuar.

Niko, Ditea dhe Gledisi ishin ata që u angazhuan me punët e fermës, ku pastruan stallat, molën lopën dhe dhinë.

Pasi Floriani pa rezultatet e punës së tyre, ai komplimentoi Ditean, e cila sipas tij shkëlqeu në punët e fermës.

“Ti e tregove veten sot. T’u dha mundësia dhe shkëlqeve, Mundësia iu dha dikujt tjetër që nuk e realizoi nga dembelizmi. Ti e shfrytëzove këtë mundësi dhe pse nuk ishte turni yt dhe tregove se je gati gjithmonë”, tha Flori. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *