Gjumi është një process i rëndësishëm çlodhje për këtë shumë persona e kanë problem që të flenë me këmbët e zbadhura dhe ndaj shpesh kemi qdëgjuar se ka shumë persona të cilët flenë me çorape.

 

Të tjerët përjetojnë të kundërtën:  ata e gjejnë shumë të pakëndshme që të kenë çorape kur janë në shtrat; kjo u jep atyre një ndjenjë nxehtësie të tepruar dhe parehati. Mësojeni tani çfarë do të thotë kjo për ju!

 

Më poshtë do të lexoni se çfarë tregon nëse ju flini me çorape ose  jo?

 

Nëse flini me çorape

Nëse vishni çorape në shtrat, ndoshta kjo është sepse jeni shumë i ndjeshëm ndaj të ftohtit. Nëse është kështu, kjo mund të lidhet me aspekte të ndryshme të përbërjes suaj fizike, duke përfshirë trashësinë e lëkurës suaj dhe shkallën metabolike të trupit tuaj. Njerëzit me një metabolizëm të rritur ndjehen të nxehtë dhe të djersitur gjatë gjithë kohës, ndërsa ata me një metabolizëm të ngadaltë dhe qarkullim të dobët të gjakut ndjehen të ftohtë më shumë se njerëzit e tjerë. Por, ndërkohë që jeni i ndjeshëm ndaj të ftohtit është një kusht i lidhur me karakteristikat tuaja fizike dhe biologjike, ai gjithashtu ka shumë të bëjë me perceptimin tuaj të hapësirës dhe temperaturës. Kështu, dy njerëz me karakteristika fizike shumë të ngjashme mund të perceptojnë klimën e jashtme në mënyra shumë të ndryshme. Njerëzit të cilët ndjejnë nevojën për të fjetur me çorapet e tyre zakonisht kërkojnë të mbrohen. Nëse je një prej tyre, shanset janë që ju adhuroni vende komode dhe gjithmonë kërkoni të krijoni marrëdhënie të thella dhe shumë intime me të tjerët. Ju jeni një person i prekshëm dhe nuk keni frikë për ndarjen e hapësirës suaj personale. Përqafimet ju bëjnë të lumtur.

 

Nëse flini pa çorape

Nëse nuk mund ta tolerosh idenë e gjumit me çorape dhe vetëm mendimi i këmbëve të mbuluara gjatë natës të bën të ndihesh i sikletosur, ndoshta është sepse ke një metabolizëm më të shpejtë se të tjerët, qarkullim të mirë të gjakut si edhe lëkurë më të trashë. Ju keni një predispozicion biologjik për të ruajtur dhe gjeneruar ngrohje dhe për këtë arsye nuk ndjeni nevojën për të mbuluar këmbët tuaja. Megjithatë, nuk është thjesht fizike. Duke qenë më pak të ndjeshëm ndaj të ftohtit është gjithashtu e lidhur me mënyrën se si ndërveproni me të tjerët. Nëse fle gjumë zbathur, ndoshta je një person shumë i pavarur. Ju e vlerësoni shumë hapësirën tuaj personale dhe hyni në kontakt me të tjerët vetëm kur jeni të gatshëm të ndërveproni. Në një marrëdhënie tenton të marrësh një rol mbrojtës, je i sinqertë dhe nganjëherë sfidues, por ti e di se si të kujdesesh mirë për njerëzit që kanë shumë për ty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *