Ylli 75-vjeçar i muzikës country, Dolly Parton ka treguar arsyen pse ajo zgjedh të fle gjithmonë me grim.

 

Në një intervistë televizive, këngëtarja tha se ajo e lan fytyrën në mëngjes dhe bën sërish grimin nga e para.

 

“Unë e bëj rutinën time të bukurisë dhe pastrimin e fytyrës në mëngjes sepse zakonisht përpiqem ta mbaj grimin gjatë natës. Sepse kurrë nuk e di nëse do të bierë tërmet apo tornado, apo stuhi, dhe do të më duhet të dal në mes të natës”, u shpreh ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *