Presidenti Ilir Meta në shenjë mirënjohje i ka dhënë ish-presidentit kroat, Stipe Mesiç Dekoratën e “Flamurit Kombëtar”.

 

Përmes një postimi në rrjetin social facebook, kreu i shtetit theksoi se këtë dekoratë ja ka dhënë mikut kroat në shenje mirënjohje për atë që ai ka bërë për vendin tonë.

 

Në Ditën e Flamurit tonë Kombëtar??, në shenjë të mirënjohjes sonë ndaj këtij burri shteti dhe mikut të shtrenjtë të shqiptarëve, pata nderin t’i akordoj Dekoratën më të lartë, atë të “Flamurit Kombëtar”, ish-Presidentit të Kroacisë??, z.Stjepan Mesić.

Faleminderit zoti President për gjithçka që ke bërë për Shqipërinë dhe miqësinë e fortë shqiptaro-kroate!”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *