Aktorja 36-vjeçare është shtatzënë me fëmijën e saj të tretë dhe burri i saj Cash Warren kishte disa gjëra të ëmbla për të thënë për të.

“Ajo është kaq e bukur kur  është shtatzënë,” Cash kohët e fundit tha për Us Weekly. “Unë jam gjithmonë aq i impresionuar nga forca dhe disiplina, udhëtimi  dhe procesi i shtatzënisë … është një gjë kaq e bukur. Pra, ne jemi shumë të ngazëllyer familjarisht!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *