Lotaria Kombëtare vazhdon te dhuroje mundësi pa fund per te fituar, duke blere edhe nje bilete te vetme. Kështu i ka ndodhur pak dite me pare Blerand Kozicit nga Pogradeci. Ai kishte ardhur ne Tirane per nje gëzim familjar dhe pasi ka blere biletën 300 leke, ka rezultuar fitues i super çmimit prej 1.5 milionë lekësh. Atij i buzëqeshi fati me produktin “Keno 7”. Ndërkohe, surpriza e kesaj te enjteje ka qënë e rezervuar per fituesen nga qyteti i Lushnjes, Jesmina Muça. Me biletën gërvishtëse, ajo ka marre 100 mije lekë. Organizatoret e Lotarisë Kombëtare thone se mundësitë per te përfituar jane te mëdha, per shkak te produkteve te shumta me çmime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *